Alopecia

Alopecia is een haarziekte waardoor u plotselinge kale plekken kunt krijgen. De gevolgen van Alopecia kunnen erg ingrijpend zijn, zowel lichamelijk als emotioneel. Wij hebben de meest voorkomende vormen van deze haarziekte voor u opgesomd.

Androgenetica

Dit is de meestvoorkomende vorm van haaruitval. Androgenetica is helaas een erfelijke ziekte en komt over het algemeen meer voor bij mannen.

Areata

Alopecia Areata zorgt voor ovaalvormige kale plekken op de hoofdhuid. Binnen vier tot tien maanden kunnen deze plekken weer verdwijnen, maar ze kunnen op elk moment weer terug komen.

Diffusa

Deze vorm is veel voorkomend bij kankerpatiënten of mensen met een slechtwerkende schildklier. Ook het gebruik van geneesmiddelen tegen hypofyse kunnen Alopecia Diffusa veroorzaken.

Totalis of Universalis

Deze haaraandoening zorgt er voor dat uw al uw lichaamshaar uitvalt. Elke haar op het lichaam valt uit en daarom heeft deze vorm ook een enorme impact op het uiterlijk en op het zelfvertrouwen.

Traction Alopecia

Blijvend haarverlies wordt ook wel Traction Alopecia genoemd. Deze haarziekte ontstaat voornamelijk door het extreem strak trekken van de haren. Dit gebeurt vaak bij het gebruik van haarextensies.

Alepocia Ophiasis

Wanneer er sprake is van haaruitval aan de haargrens spreekt men ook wel van Alepocia Ophiasis. Iedereen, ongeacht geslacht, leeftijd of ras, kan te maken krijgen met deze haaraandoening.

Lichen Planopilaris

Deze haarziekte is een beschadiging van de haarzakjes op de hoofdhuid. Deze aandoening kan worden opgelopen door een ongewone reactie op stress, infecties op geneesmiddelen.

Trichotillomanie

Trichotillomanie is stoornis die ervoor zorgt dat men zijn eigen haar gaat uittrekken.

De haaroplossingen van Echt Haar Kliniek

Voor alle vormen van haarverlies bieden wij bij Haarreconstructie aan. Dus ook voor bovenstaande. Onze oplossing is een unieke oplossing. Wij maken namelijk voor u een haarreconstructie die exact zo voelt en eruit ziet als uw eigen haar. Elk soort kapsel dat u wenst is mogelijk. U roept, wij maken het. Van Echt Haar! 

Vraag voor meer informatie nu onze brochure aan!

Brochure aanvragen
De voordelen van Echt Haar Kliniek:
  • Professioneel en deskundig consult
  • Unieke haaroplossingen
  • Voor zowel mannen, als vrouwen
  • Uw privacy blijft gewaardborgd
  • Haarreconstructies op maat gemaakt
  • Heldere afspraken die wij nakomen
  • Een individueel behandelplan per persoon