Haarreconstructie Mannen

Haarreconstructie voor mannen biedt u de oplossing die u zoekt bij haaruitval! Bijna iedere man kan op een gegeven moment last krijgen van haaruitval en/of inhammen. Deze vorm van haaruitval bij mannen wordt ook wel Alopecia Androgenetica genoemd en is het meestvoorkomend bij mannen. Veel mannen kunnen dit als erg vervelend beschouwen en het kan lastig zijn om een geschikte oplossing te vinden.

Oorzaken haaruitval

Bij veel mannen is ouderdom dé oorzaak voor het haaruitval. Op een bepaald moment kan elke man hier last van krijgen, terwijl dit bij vrouwen een stuk minder vanzelfsprekend is. De oorzaak voor dit verschil zit voornamelijk in de bouw van de man. Een verhoogd DHT gehalte kan een oorzaak van kaalheid zijn. DHT wordt gemaakt uit testosteron. Hierdoor is het vrij logisch dat kaalheid vaak meer voorkomt bij mannen, als bij vrouwen.

Oplossingen bij haaruitval

Last van ongewenst haarverlies? Een haarreconstructie voor mannen is een goede oplossing. Bij Echt Haar Kliniek bent u bij het juiste adres. Bij ons krijgt u nieuw haar wat niet is te onderscheiden van echt haar. Dit haar wordt via een pijnloze en risicoloze behandeling aangebracht.

Wij bieden ook haarreconstructies voor vrouwen aan.

Unieke haarreconstructie voor mannen

De door ons ingezette methode is door onszelf ontwikkeled. Hierdoor kunnen wij met trots zeggen dat onze haarreconstructie voor mannen uniek is.

Echt Haar Kliniek ontwikkelt een dun vlies, dat zal dienen als tweede hoofdhuid. De nieuwe haren worden geïnjecteerd in deze extra huid. Deze manier zorgt er voor dat het nieuwe haar niet is te onderscheiden van uw echte haar. Onze haarreconstructies zijn erg dun én voorzien van echt haar. Dit zorgt voor veel meer draagcomfort. U zult geen problemen meer ondervinden bij activiteiten als fietsen, zwemmen of sporten.

Brochure aanvragen

De voordelen van Echt Haar Kliniek:

  • Professioneel en deskundig consult
  • Unieke haaroplossingen
  • Voor zowel mannen, als vrouwen
  • Uw privacy blijft gewaardborgd
  • Haarreconstructies op maat gemaakt
  • Heldere afspraken die wij nakomen
  • Een individueel behandelplan per persoon