Echt Haar Kliniek bestrijdt Haaruitval

U heeft last van haaruitval? U heeft elke optie uitgeprobeerd, maar bent nu ten einde raad? Er zijn meerdere redenen te bedenken waarom uw haar is uitgevallen, maar wij van Echt Haar Kliniek bieden u een passende én blijvende oplossing. U kunt bij ons een brochure aanvragen, zodat we dieper op uw probleem in kunnen gaan en de situatie kunnen inschatten.

Informatie over haaruitval

Het is mogelijk dat een ziekte of aandoening heeft gezorgd voor uw haaruitval, maar dit hoeft niet per se de reden te zijn. Het verliezen van haar overkomt iedereen en iedereen krijgt normaal gesproken ook honderd haren per dag terug. Deze teruggroei van haar neemt op een bepaald moment geleidelijk af. Dit proces kan in enkele gevallen extra versneld gebeuren als er sprake is van een haaraandoening.

Oorzaken

Er zijn veel oorzaken op te noemen. De drie meest voorkomende oorzaken hebben wij hieronder opgesomd en voorzien van uitleg. 

Lichamelijk

Uit onderzoek is gebleken dat haaruitval ligt aan een balansverstoring tussen testosteron en de actieve stof dihydrotestosteron (DHT). Als DHT meer wordt aangemaakt dan testosteron, dan leidt dit tot een vermindering in haargroei.

Overige oorzaken van haaruitval

Een overschot aan DHT kan een reden zijn. Maar ook zijn haarziekten, stress, chemokuren en bestraling veelvoorkomende redenen voor haaruitval.

Externe oorzaken

Van tijd tot tijd worden ook meerdere externe factoren genoemd die invloed hebben op haaruitval. Deze stellingen blijken echter vaak niet op waarheid te zijn berust. Voeding kan in unieke, extreme gevallen de oorzaak zijn. Dan moet er sprake zijn van zeer eenzijdige voeding. Hierdoor mist u namelijk essentiële vitamines en bouwstoffen die uw haar nodig hebben. 

Brochure aanvragen
De voordelen van Echt Haar Kliniek:
  • Professioneel en deskundig consult
  • Unieke haaroplossingen
  • Voor zowel mannen, als vrouwen
  • Uw privacy blijft gewaardborgd
  • Haarreconstructies op maat gemaakt
  • Heldere afspraken die wij nakomen
  • Een individueel behandelplan per persoon