Haaroplossingen van Echt Haar Kliniek

Er zijn verschillende oplossingen te bedenken om uw haaruitval te bestrijden. U zou bijvoorbeeld een pruik kunnen dragen. Als het om een kleiner oppervlak gaat, zou een toupet ook volstaan. Sommige mensen hebben ook al veel baat bij haargroeimiddelen. Maar als u op zoek bent naar passende en blijvende oplossing, dan zijn onze haarreconstructies de absolute aanbeveling. 

Pruiken

Een pruik kan uitkomst bieden bij ernstige haaruitval. Feitelijk gezien is een pruik een nepkapsel dat u op uw hoofd plaatst. Hierdoor lijkt het net alsof u nog haar van uzelf heeft. Een nadeel van een pruik is echter dat het nep is en dat kan opvallen dat het niet echt is. Een pruik kan ook erg warm zijn, waardoor het gaat irriteren. Een haarreconstructie is in dat opzicht een van de betere, dan wel beste, haaroplossingen uit de markt. Dit is namelijk geen nep haar en u heeft het daardoor ook niet veel sneller warm. Met een haarreconstructie heeft u geen last van zeurende jeuk.

Toupets

Waarn een pruik bedoeld is om uw volledige hoofd te bedekken, zo dekt een toupet alleen een (kalend) gedeelte van uw hoofd af. Als u dus alleen gedeeltelijk kaal ben is een toupet de haaroplossing die u zou kunnen gebruiken. Helaas duurt het vaak niet lang voordat de toupet alsnog moet worden vervangen voor een pruik. Een toupet verder dezelfde nadelen als een pruik.

Haargroeimiddelen

Er wordt veel reclame gemaakt voor haargroeimiddelen. Allen beloven ze wonderen te verrichten. Uit ervaring is echter gebleken dat deze middelen meestal weinig tot geen effect hebben. Er zijn wel effectieve producten in de markt te vinden, maar de werking is zeer miniem en vaak ook nog afhankelijk van de gebruiker.

Echt Haar Kliniek Haaroplossingen

Echt-Haar-Kliniek.nl biedt een van de beste haaroplossingen die er zijn: haarreconstructies. Met deze methode krijgt u weer een volle bos met echt haar, zonder de nadelen van bovengenoemde middelen. Ons gespecialiseerde maakt een exactie reconstructie (lees: kopie) van uw haar, waardoor u uiteindelijk uw eigen volle bos haar terug kunt krijgen.

U bent benieuwd naar de mogelijkhe haaroplossingen voor u? We kunnen u alvast geruststellen: iedereen, mannen en vrouwen, komen in aanmerking voor onze behandeling. Het beste kunt een brochure aanvragen, om rustig alles door te nemen.

Brochure aanvragen
De voordelen van Echt Haar Kliniek:
  • Professioneel en deskundig consult
  • Unieke haaroplossingen
  • Voor zowel mannen, als vrouwen
  • Uw privacy blijft gewaardborgd
  • ISO-9001 Gecertificeerd
  • Haarreconstructies op maat gemaakt
  • Heldere afspraken die wij nakomen
  • Een individueel behandelplan per persoon