Wie is Echt Haar Kliniek?

Echt Haar Kliniek is al vele jaren de expert wat betreft haarreconstructies. Wij zijn niet alleen doeltreffend, maar trachten ook een blijvend resultaat te behalen. Over de afgelopen jaren zijn we steeds bekender geworden en hebben wij steeds meer cliënten kunnen voorzien van meer haar. Door deze exponentiële groei is Echt Haar Kliniek uitgegroied tot dé meest vooraanstaande kliniek voor haarreconstructies in de Benelux. Als u haar verliest is dat natuurlijk harstikke vervelend. Uit ervaring kunnen wij ons goed voorstellen dat u hierdoor onzekerder wordt dan nodig. Echt Haar Kliniek geeft u dit stukje zelfvertrouwen graag door middel van onze geavanceerde aanpak.

Haarconstructies zijn onze specialiteit

Haarreconstructies voor zowel mannen, als vrouwen, is de specialiteit van Echt Haar Kliniek. Ons team bestaat alleen maar uit experts en vakmensen uit de branche. Hun passie voor het vak zorgt er voor dat u de best mogelijke behandeling kunt verwachten.

De werkwijze van Echt Haar Kliniek

Een haarconstructie zorgt er voor dat u uw eigen haar weer terug krijgt. Dikte, krulling, kleur en lengte zijn een aantal eigenschappen waar onze specialisten zich op focussen tijdens de samenstelling. Vervolgens wordt het haar zo geconstructueerd dat het niet meer te onderscheiden is van uw eigen haar. ‘Ons haar’ wordt identiek aan ‘uw haar’. De haarwerken van Echt Haar Kliniek worden gemaakt op een hele dunne lucht- en vochtdoorlatende laag. Dit wordt als het ware uw tweede huid. De haarreconstructie draagt als een extra huid, waardoor u nooit last heeft van ongemakken als broeierigheid of irritaties. Dit zijn vaak gehoorde klachten over pruiken, die u dus niet zult ervaren bij het gebruik van één van onze haarwerken.
Wilt u graag meer informatie? Of u wilt vragen stellen? In dat geval kunt u geheel vrijblijvend een brochure aanvragen.
Brochure aanvragen
De voordelen van Echt Haar Kliniek:
  • Professioneel en deskundig consult
  • Unieke haaroplossingen
  • Voor zowel mannen, als vrouwen
  • Uw privacy blijft gewaardborgd
  • ISO-9001 Gecertificeerd
  • Haarreconstructies op maat gemaakt
  • Heldere afspraken die wij nakomen
  • Een individueel behandelplan per persoon