Echt Haar Kliniek Brochure aanvragen

Het team van Echt-Haar-Kliniek.nl heeft voor u een uitgebreide brochure ontwikkeld. De brochure bestaat uit 31 pagina’s en geeft meer informatie over ons, onze werkwijze en de haarreconstructies. Een aantal van onze tevreden klanten hebben hun ervaring met ons gedeeld. Door hun uitgebreide verhalen kunt u een beter beeld vormen van onze dienstverlening.
Het is erg gemakkelijk en geheel vrijblijvend om de gratis brochure te aan te vragen. U vult het aanvraagformulier op deze pagina in en u drukt op verzenden. Hierna hoeft u verder geen stappen meer te ondernemen. De door u opgegeven informatie blijft geheel vertrouwelijk en wordt niet gedeeld met derden. De brochure wordt binnen 24 uur naar u toegezonden. U kunt de brochure binnen 1 tot 3 werkdagen thuis verwachten.

Het aanvragen van onze gratis brochure is erg simpel en verder ook geheel vrijblijvend. Om de brochure aan te vragen vult u het brochure aanvraagformulier in en drukt u op verzenden. Hierna hoeft u verder niets meer te doen. De door u ingevulde informatie is geheel vertrouwelijk en zal niet worden getoond aan derden. De brochure wordt binnen maar liefst een werkdag al verzonden. De verzendtijd ligt rond de 1 tot 3 dagen.

Uw voordelen op een rij:
 • Professioneel en deskundig consult
 • Unieke haaroplossingen
 • Voor zowel mannen, als vrouwen
 • Uw privacy blijft gewaardborgd
 • ISO-9001 Gecertificeerd
 • Haarreconstructies op maat gemaakt
 • Heldere afspraken die wij nakomen
 • Een individueel behandelplan per persoon

Vraag een brochure aan

Door het versturen van het brochure aanvraagformulier bent u nergens toe verplicht.

Heeft u specifieke vraag? Dan is het aangeraden om contact met ons op te nemen, alvorens u een brochure bestelt. Onze reactietijd is gemiddeld minder dan een werkdag.

  Voornaam* Achternaam*
  Emailadres* Telefoonnummer*
  Adres*
  Postcode* Plaats*

  Uw wensen of vragen
  Gelieve ons te voorzien van extra informatie inzake uw haarprobleem en/of wensen zodat wij de juiste informatie kunnen toezenden.