Haarreconstructie voor Vrouwen

Het haar is een belangrijk deel van het uiterlijk voor veel vrouwen. Dunner wordend haar, kale plekken of plotselinge haaruitval kunnen grote stressfactoren zijn/worden voor vrouwen. Vrouwen kunnen zich hier voor schamen, wat kan leiden tot problemen op het werk en thuis. Een haarreconstructie voor vrouwen zorgt er voor dat u weer vol zelfvertrouwen in het leven staat!

Wij van Echt Haar Kliniek kunnen uw haarproblemen oplossen. U kunt het beste een brochure aanvragen. Indien u een consult aanvraagt kan dit zowel telefonisch, als bij één van onze vestigingen. Onze experts nemen in dat geval uitgebreid de tijd voor probleem en voorzien u van een uitvoerid advies. Dit advies wordt altijd gebaseerd op uw klachten en medische achtergrond. Onze werkwijze is zeer discreet en professioneel. U wordt meteen vanaf het begin stap voor stap door het behandelproces heen geleid door uw persoonlijke haar-expert.

Haarreconstructie voor vrouwen

Echt-Haar-Kliniek.nl biedt verschillende oplossingen voor zeer uiteenlopende problemen:

 1. Haarreconstructie voor meer haarvolume
 2. Haarreconstructie met een gaassysteem
 3. Haarreconstructie op een tweede huid

U wil graag weten welke haarreconstructie voor u het meest geschikt is? Dan kunt u contact met ons opnemen.

Hoe wordt de pruik bevestigd?

Onze haarreconstructies kunnen op twee manieren worden bevestigd.

 1. Flexibele bevestigingsmethode
  Via deze methode wordt het haar vastgemaakt door middel van clips of medicinale tape. U moet vervolgens dagelijks het haarwerk vastzetten.
 2. Vaste bevestigingsmethode
  Deze methode maakt gebruik van medicinale lijm en zorgt ervoor dat uw haarwerk zes tot acht weken blijft zitten, zonder dat u er omkijken naar heeft. Wij maken een vervolgafspraak met u. Als u dan terugkomt zorgen wij er voor dat het haarwerk weer vast komt te zitten.
Brochure aanvragen
De voordelen van Echt Haar Kliniek:
 • Professioneel en deskundig consult
 • Unieke haaroplossingen
 • Voor zowel mannen, als vrouwen
 • Uw privacy blijft gewaardborgd
 • Haarreconstructies op maat gemaakt
 • Heldere afspraken die wij nakomen
 • Een individueel behandelplan per persoon