Heeft u te maken met een haaruitval probleem? Ziet u uw haar dunner worden of komen er kale plekken tevoorschijn op uw hoofdhuid? Het haar is dan moeilijk in model te krijgen. Om van dit probleem af te kunnen komen kunt u een haarreconstructie nemen.

Zo’n haarreconstructie wordt gemaakt van bestaand haar. Nu denkt u waarschijnlijk hoe kunnen wij dat voor elkaar krijgen. Misschien heeft u wel eens gebruik gemaakt van haargroeimiddelen en daar de bijwerkingen van ondervonden? Of niet gekozen voor een implantaat wegens de pijnlijke ingreep die u moet ondervinden? Een haarreconstructie is een heel andere manier van behandelen. Uw haar wordt nagemaakt op basis van kleur, lengte, dikte en krulling. Op deze manier krijgt u nieuw haar wat sprekend lijkt op dat van u zelf. Een haarreconstructie kan op verschillende manieren worden aangebracht. Alle manier van plaatsen verloopt eenvoudig en niet geheel onbelangrijk ook pijnloos.

Specialisten

De specialisten maken de haarreconstructies wat betekent dat u gegarandeerd de beste kwaliteit krijgt. Het realiseren van een haarreconstructie is vak- en maatwerk. Het werk wordt alleen geleverd voor desbetreffende persoon waarbij gelet wordt op de kleinste details en behoeften van onze cliënt. Het proces van een haarreconstructie duurt ongeveer 5 weken. U ontvangt 4 haarunits die er door onze hoge kwaliteitseisen er exact hetzelfde uit zien. Bij de aanschaf van meerdere haarstukken heeft u het voordeel eenvoudig van coupe te kunnen wisselen wanneer u dat wilt. Hetzelfde geldt bijvoorbeeld voor wanneer u kapsel om wat voor reden dan ook vervuild is geraakt, makkelijk te wisselen is.

Gaat u voor de haarreconstructie? U heeft de keuze uit meerdere modellen, kleuren en bewegingen. Op deze manier kunt een geheel eigen look creëren waardoor weer zelfverzekerd door het leven kan.