Haar is een belangrijke factor voor het imago van een vrouw. Vrouwen die met haaruitval te maken krijgen worden snel onzeker. Door de onzekerheid kan het ook stress oproepen. Het is daarom iets wat grip op je dagelijks leven kan hebben. Haaruitval kan op elke leeftijd plaats vinden. Het kan dus iedere vrouw zomaar plotseling overkomen. Dit kunnen extreme vormen of minder extreme vormen zijn. Een ding is zeker haaruitval bij vrouwen is geen pretje.

Echthaar Kliniek

Echthaar Kliniek is al jaren een begrip in Nederland. Wij hebben inmiddels 4 Echthaar klinieken in Nederland. Hierdoor is er altijd een Echthaar kliniek bij u in de buurt. Ons nieuwste en tevens ook ons modernste kliniek bevindt zich in Amsterdam. Onze andere Echthaar klinieken bevinden zich in: Apeldoorn, Nunspeet en Vianen – Utrecht.

Realistisch haar

Bij Echthaar kliniek werken wij op een unieke werkwijze en zijn wij de grondleggers voor deze methode. Met deze methode zorgen wij ervoor dat uw haar geen pruik wordt, het haar ziet er realistisch uit. Dit komt omdat wij niet met pruiken of toupets werken maar met haar reconstructies. Wij maken een persoonlijk behandelplan voor u waarbij we met de dunste materialen het haar namaken zoals u het vroeger gewend was.

Zodra u lijdt aan haaruitval of verdunning van het haar geeft Echthaar kliniek uw geen pruik, maar wij pakken alleen de probleemgebieden aan. Een pruik is vaak synthetisch en erg warm. Met haar van Echthaar kliniek krijgt u genoeg verkoeling en het comfort. Tevens werken wij met echt haar. Dit doen wij om de eigenschappen van het echte haar te behouden.

Man en vrouw

Er zit verschil in de behandeling van man en vrouw. Voor vrouwen worden hele dunne gaasjes gebruikt die lucht doorlaatbaar zijn. Bij mannen wordt er vooral gewerkt met dunne vliesjes. Hierdoor voelt het aan als een tweede huid. Ook zit er verschil in flexibele haarwerken en permanente haarwerken. Vrouwen prefereren vaak de flexibele haarwerken, omdat zij graag hun haar er nog uit willen halen. Mannen prefereren vaak de permanente haarwerken.

ISO 9001 gecertificeerd

Echthaar kliniek was de eerste haar kliniek in Nederland die beschikte over de ISO 9001 certificatie. Dit betekend dat wij erkend worden aan onze hoge kwaliteit. Tevens streven wij ernaar om altijd de beste kwaliteit te leveren.

Heeft u ook last van haaruitval? Vraag dan GRATIS de brochure aan!