U merkt al geruime tijd dat u last heeft van haaruitval en daarom besloten een haarreconstructie aan te schaffen. Het enige probleem waar u tegen aan loopt is dat u geen idee heeft wat er allemaal komt kijken bij  de aanschaf van een haarreconstructie. Om u een beter idee te geven over wat u het best kunt doen voor de aanschaf hiervan leest u hieronder het gehele proces.

Ten eerst zal er een telefonisch intakegesprek plaatsvinden. Tijdens het gesprek zal duidelijk worden geïnventariseerd wat uw haarproblemen zijn zodat uw wensen ook duidelijk worden. Verder zullen de onderwerpen kosten, de bevestigingsmethoden en het consult worden besproken. Het telefonische gesprek wordt afgesloten met de inplanning van een consult als u dat wenst. Tijdens het consult zal er een persoonlijk behandelplan aan u worden gepresenteerd afhankelijk van uw wensen en behoeften. Om ongemakken te voorkomen zal het consult alleen ingepland worden als er zeker van bent dat de haarreconstructie iets voor u is.

 

Tijdens het consult zal nog eens uitgebreid gesproken worden over de uit te voeren handelingen bij een haarreconstructie. Daarnaast wordt duidelijk welke methodiek voor u het beste is, welk resultaat u kunt verwachten en wat en eventuele risico’s zijn. Het grootste gedeelte van het gesprek wordt besteed aan de acties die uitgevoerd gaan worden en wat u allemaal kunt verwachten. Wanneer uw behandelplan geheel naar wens is ingevuld gaan de productie van uw haarreconstructie van start.

De wachttijd voor de haarunit ligt tussen de zes en acht weken. Wanneer die gereed is zal er contact met u worden opgenomen voor het inplannen van een afspraak waarbij de plaatsing van uw haarunit zal plaatsvinden. Het plaatsen van de unit wordt uitgevoerd door een haarspecialist. De unit zal precies zo geplaatst worden zoals is overeengekomen in het behandelplan. De haarspecialist geeft u instructies over de omgang en verzorging van het nieuwe haar. Na 5 weken plannen we een afspraak in om in de kliniek een onderhoudsbeurt aan te bieden.