Ook deze week is Echt Haar Kliniek wederom ISO9001-2008 waardig gesteld. Nadat wij in 2001 voor de eerste keer de ISO certificatie hebben weten te behalen is deze ons geen enkele periode verloren gegaan. Wij mogen dus vol trots zeggen al meer dan 15 jaar in het bezit te zijn van dit toonaangevende certificaat. Dit certificaat houdt in dat Echt Haar Kliniek opereert volgens een internationale objectieve kwaliteitsstandaard. Volgens de auditor waren de zaken omtrent het waarborgen van onze kwaliteit uitstekend geregeld. Bij Echt Haar Kliniek speelt enkel de behoefte van de cliënt een rol en niet die van overige partijen.

Topkwaliteit haarreconstructies

Al sinds haar oprichting in 2001 staat Echt Haar Kliniek bekend om haar uitstekende service en haarreconstructies van een ongeëvenaarde kwaliteit. Met onze cliënt-gerichte aanpak doelen wij op het beste resultaat bij iedere haarreconstructie. Met onze klinieken verspreid door heel Nederland bent u altijd in de buurt van een professioneel en deskundig consult. Voor iedere cliënt stelt Echt Haar Kliniek een individueel behandelplan op. Cliënten worden gedurende het complete behandelproces voortdurend begeleid door onze gediplomeerde haardeskundigen.

Controle van uw Haarreconstructie

Na het laten uitvoeren van een Haarreconstructie is het voor de cliënt belangrijk om de haarreconstructie regelmatig te laten controleren. Als vooraanstaand haarspecialisten is onze taak om enkel en alleen producten te leveren  en behandelingen uit te voeren van hoogstaande kwaliteit.

Wanneer u interesse heeft in een behandeling bij een van onze klinieken kunt u geheel vrijblijvend onze brochure aanvragen. Hiernaast is er ook altijd de mogelijkheid om bij een van onze klinieken langs te komen voor een consult.