Voor veel mensen die aan kaalheid lijden zal het de oplossing zijn waar zij al sinds het begin van hun kaalheid van dromen. Het haar klonen zal veel nieuwe mogelijkheden bieden en daarnaast een hoop bestaande middelen volledig of deels overbodig maken. Dit zou betekenen dat er een oneindig aanbod aan donorhaar zal bestaan om alle personen die last hebben van kaalheid te helpen. Het zal de wereld van haartransplantaties volledig veranderen. Enkele bekende producten zoals Minoxidil en Finasteride zullen volledig overboden worden.

Haar voor iedereen

Het klonen van haar maakt het mogelijk om bij iedereen die lijdt aan kale plekken of volledige kaalheid genoeg haar te implanteren om voorgoed van de kaalheid af te zijn. Wetenschappers komen steeds dichter bij verschillende oplossingen tegen kaalheid en maken tegenwoordig meer stappen richting te mogelijkheid om haar te klonen. De optie haar klonen zal zich op ten duur uitbreiden tot de mogelijkheid om ieder willekeurig haar te kunnen klonen. Er zijn echter nog enkel belangrijke obstakels die door de onderzoekers verholpen moeten worden. Zo blijft het meest fundamentele onderdeel van het proces nog vrij onduidelijk. Men probeert nu al jaren op verschillende manieren het menselijke haar follikel te dupliceren. Tot op heden onder veel omstandigheden nog zonder succes. Helaas kan het met het huidige vooruitzicht nog enkele jaren duren voordat dit volledig werkend en geoptimaliseerd is voor ieder haartype.

De toekomst van haar klonen

Zoals veel wetenschappers het nu zien kan het nog enige tijd duren voordat het haar goed gekloond kan worden. Maar het feit dat haar gekloond kan worden en dat dit kan worden gebruikt om kaalheid bij mensen te verhelpen is volgens de wetenschappers een feit. Maar tot die tijd bieden wij van Echt Haar Kliniek  de oplossing voor iedereen met haarproblemen. Onze traditionele en succesvolle haarreconstructies zijn voor iedereen geschikt. Bekijk ons unieke aanbod aan haarreconstructies en maak een afspraak of vraag een brochure aan.